LED lamper

LED lamper og lysarmatur

Ulsted El A/S kan hjælpe dig med at spare penge. Lad os gøre gavn for din økonomi ved at installere LED lamper/lysarmaturer i dit private hjem, på dit kontor eller i din butik.

LED teknologien er en teknologi, der ikke kun gavner din tegnebog, men også miljøet. Denne energibesparende belysning kan nedbringe din elregning med 80%. Dertil er levetiden 5 gange længere end konventionelle lyskilder.

 

LED Teknologi

LED belysning er rent faktisk almindelige spots og pærer med små lysdioder indbygget. Disse lysdioder er elektroniske komponenter, der ved tilslutning til strøm, udsender lys. Dette betyder, at lysdioder har 80% lavere energiforbrug, minimal varmeudleding og 5 gange længere levetid end halogenspots og glødepærer, samt traditionelle lysarmaturer. Disse består nemlig af henholdsvis gas og metaltråd, der skal opvarmes, før der kan udsendes lys.

I modsætning til konventionelle lyskilder, udsender LED belysning ikke lys som et biprodukt af varme. Derimod udsendes lys direkte, når det bliver udsat for elektricitet. Dette medvirker, at diodelys ikke lider under et højt tab i levetiden på foranledning af denne varmeudvikling. Yderligere betyder dette også, at et LED spot kun bliver fingervarm. I modsætning til et konventionelt halogenspot, der kan blive op til 300 grader varm! Derfor kan LED belysning bruges i nærheden af brandbare materialer, såsom stråtag, rockwool eller nedsænkede lofter.

 

LED hos Ulsted El A/S

Hos Ulsted El A/S har vi et bredt udvalg af lamper til udendørsbelysning på din facade, ved hoveddøren eller langs indkørslen. Disse kan kobles sammen med en automatisk tænd/sluk-mekanisme, der vil byde dig og din familie velkommen hjem – og samtidig skræmme ubudne gæster væk.

 

Vil du høre mere om LED lamper og lysarmaturer, er du velkommen til at ringe til os i dag. Vi har mange års erfaring med LED teknologien og installation af LED belysning. Vi kan derfor hjælpe dig med et resultat, du bliver glad for.