Varmepumper

Varmepumper – luft til luft/luft til vand

Ved investering i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. Du sparer penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og får et sundere indeklima.

Uanset om du vælger en luft til luft eller en luft til vand varmepumpe, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug, er de stadig en bedre løsning for miljøet, og er billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

 

 

Du kan typisk spare 30-60 % på din varmeregning, hvis du eksempelvis skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgiften til en varmepumpe vil typisk tjene sig ind i løbet af 3-5 år.

Udover at være til gavn for din økonomi, er en varmepumpe også til gavn for dit indeklima. En luft til luft varmepumpe vil rense luften i rummet. Dette sker ved de indbyggede partikelfiltre i varmepumpen, der sørger for at rense luften aktivt. Dette resulterer i et bedre indeklima.

Hos Ulsted El A/S er vi eksperter i varmepumper. Vi installerer og monterer både luft til luft og luft til vand. Udover rådgivning om varmepumper, kan vi hjælpe dig med service, gennemgang, fejlfinding og reparation – uanset om det er til sommerhuset, din private bolig eller til virksomheden.

 

 

Ring i dag og hør mere om dine muligheder.