Belysning

Belysningens funktion

I private hjem samt i virksomheden er belysning en stor del af indretningen og rummets udtryk – som dog ofte kan blive overset. Det bliver i mange tilfælde et spørgsmål om lampens design fremfor lyskildens funktion. Belysningen er afgørende for, om et rum virker indbydende og trygt, og ikke mindst; om det fungerer efter hensigten i forbindelse med arbejde såvel som afslapning.

Belysning bør optimalt blive sidestillet med den øvrige indretning af dit hjem, og tænkes ind fra start af. I dette scenarie vil det måske også være nemmere at gemme ledninger af vejen – det er dog aldrig for sent. Med den rette rådgivning kan I stadig nå at få den perfekte belysning med, også selvom I allerede er langt med indretningen.

Vi hos Ulsted El A/S har mange års erfaring med belysning og installationer til både erhverv og private hjem.

 

 

Som privat kunde, kan vi hjælpe dig med:

  • Installation af spots – både halogen og LED
  • Ophængning af lamper
  • Lys-dæmpere
  • Udendørsbelysning – trådløs tænding
  • Intelligent styring af belysning – automatisk regulering

 

Søger du belysning til din butik, landbrug, kontor eller andet erhverv, kan vi hjælpe dig med blandt andet:

  • Kontorbelysning – traditionelle armatur/LED – spots (Halogen og LED)
  • Industribelysning – traditionelle armatur/LED – spots (Halogen og LED)
  • Butiksbelysning, så dine varer præsenteres på bedste vis
  • Lysstyring og intelligent belysning
  • Udvendig belysning

 

Ring til os i dag og hør mere om dine muligheder – det er helt uforpligtende!

 

Belysning i hjemmet

Overvejer du ny belysning til din bolig eller dit sommerhus, så lad Ulsted El hjælpe dig. Vi kan løse alle opgaver inden for belysning. Som autoriserede elinstallatører har vi ikke kun fokus på dine ønsker og behov, men også på at overholde lovgivningens krav om elektriske installationer. I dag kan du få mange intelligente løsninger til at styre dit lys ude og inde. Vi kan rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dit behov og budget.

Vi kan installere en fuldautomatisk styring af lyset i dit hus eller dit sommerhus, så du kun bruger den nødvendige belysning. Derved kan du spare mange penge på din elregning, mens du stadig får den ideelle belysning.

Vi kan programmere en intelligent løsning til kun at lyse op i de områder, der er behov for. Eksempelvis hvis du skal på toilettet om natten, kan du tænde lyset hele vejen derud med blot ét enkelt tryk på kontakten – fordi Ulsted El har programmeret lyset til det.

 

Belysning på arbejdspladsen

På arbejdspladsen har belysningen en stor rolle. Dette er dog ikke noget, de fleste skænker en tanke – så længe den fungerer upåklageligt i forhold til arbejdsopgaverne. Er medarbejderne generet af refleksioner i computerskærmen fra kunstigt lys, eller hvis lyset skærer i øjnene, går det sjældent ubemærket hen. Ofte kræver forskellige jobfunktioner forskellig belysning, og derfor er planlægning en nødvendighed, når en arbejdsplads skal oplyses.

Lysforholdene kan derfor være en god forretning for dig, da det kan skabe bedre arbejdsforhold, gladere medarbejdere og derved et grundlag for en effektivisering. Ydermere kan intelligente installationer bidrage til en lavere el-regning ved hjælp af følere, der slukker lyset, nor lokalet forlades – eller lysstofrør, der regulerer lyset efter solens styrke.

 

Belysning i butik

Belysningen i en butik kan i høj grad være afgørende for salget. Lyset skal præsentere dine varer på bedste vis, lede kunderne rundt i butikken samt skabe en stemning, der giver dem lyst til at besøge din butik igen. Hvordan lyset skal arrangeres, hvor kraftigt det skal være, eller hvilke lyskilder, du skal bruge, afhænger i høj grad af det varesortiment, du fører. Eksempelvis kan det have en indflydelse, at nogle lyskilder udvikler meget varme, og derfor ikke egner sig til alle butikstyper og varesortimenter. Ring til os i dag, og hør mere om vores rådgivning, og hvordan vi kan hjælpe dig. Det er helt uforpligtende.

 

Vi kan hjælpe dig med at få overblik over, hvilke pærer du skal vælge for at få god belysning. Du kan også læse mere om LED-pærer og sparepærer her.